annonse
annonse

En ny video som sirkulerer på sosiale medier viser en mann oppfordre hvite mennesker i den okkuperte bydelen i Seattle til å gi penger til svarte.

De siste ukene har vi sett at hvite personer gått ned på kne og vasket føttene til svarte personer i USA. Noen hvite har også kysset skoene til svarte «demonstranter».

I opptøyene etter Geroge Floyds dødsfall har både hvite og svarte ekstremister tatt over flere kvartaler i en bydel i Seattle hvor blant annet en politistasjon lå. Bydelen har fått navnet «Chaz» og er politifri.

annonse

Ekstremistene som tilhører «Black Lives Matter» og Antifa har hevdet at de ikke ønsker noen ledere i «byen». Men før helgen fikk de sin egen krigsherre.

Les også: Okkupanter av politifri sone i Seattle beskyldes for å drive med pengeutpressing

Krigsherren er rapperen Raz Simone og er afroamerikaner.

annonse

10 dollar

Den okkuperte bydelen er ikke mer enn en uke gammel, men allerede skal det ha vært intern uro og slåssing blant hvite og svarte.

I en ny video som sirkulerer på sosiale medier kan vi se en mann be de hvite som befinner seg i den okkuperte bydelen til å gi penger til de svarte.

– Alle hvite bør gi 10 dollar til en person som er farget, sier mannen. Se video øverst eller i twitter-meldingen under.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon