Toppkandidat: Abid Raja. Foto: NTB Scanpix
Det var en nyfrisert kulturminister Abid Raja (V) som mandag ettermiddag holdt innspillsmøte for en trygg 17. mai rundt om i det ganske land. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Men foreløpig ligger  Sveinung Rotevatn best an.
VG får opplyst at kulturminister Abid Raja fra Oslo/Viken er Trøndelag Venstres forslag til ny leder i partiet når denne skal velges av landsmøtet i september.

Det er likevel Sveinung Rotevatn, som synes å ha tyngst støtte fra fylkeslagene og Unge Venstre i øyeblikket, i kampen om hvem som blir ny leder i Venstre, skriver avisen.

Tidligere ordfører og Venstre-veteran Arne Grønset (79) i Orkdal, er blant de i Trøndelag som vil ha Raja på topp i partiet.

annonse

– Jeg støtter at Abid Raja er den fremste kandidaten til å bli ny Venstre-leder. Hvis ikke han når helt opp, så er Guri Melby en mer karismatisk lederkandidat enn Sveinung Rotevatn, sier Grønset som har vært med i Venstre i 60 år, og som nylig gikk av som leder i Orkland Venstre i Trøndelag.

Abid Raja vrakes som ny partileder av eget fylkeslag, hevder TV2

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon