USAs utenriksminister Mike Pompeo. Foto: Yuri Gripas / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

USAs utenriksminister Mike Pompeo kaller tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton en forræder som sprer løgner og halvsannheter. 

Det er i forbindelse med boklanseringen til Bolton at USAs utenriksminister Mike Pompeo gikk til hardt angrep på den tidligere sikkerhetsrådgiveren, John Bolton.  I flere twittermeldinger natt til fredag fyrer Pompeo løs mot Bolton og boken hans.

– John Bolton sprer en rekke løgner, halvsannheter tatt ut av enhver proporsjon og direkte usannheter, skriver Pompeo i en uttalelse.

annonse

– Det både trist og farlig at John Boltons siste offentlige rolle er som forræder som skadet Amerika ved å krenke den hellige tilliten han fikk fra sitt folk, skriver Pompeo i en oppfølging og avslutter:

– Til våre venner over hele verden: Dere vet at president Trumps Amerika er en kraft for det gode i verden.

Det amerikanske justisdepartementet ønsker å stanse den planlagte utgivelsen av boka, og ba onsdag en domstol i Washington om et rettsmøte på fredag hvor de vil begjære en midlertidig forføyning om å stanse lanseringen som er planlagt tirsdag neste uke.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon