- Resett - https://resett.no -

Mike Pompeo: John Bolton er en forræder!

USAs utenriksminister Mike Pompeo kaller tidligere sikkerhetsrådgiver John Bolton en forræder som sprer løgner og halvsannheter. 

Det er i forbindelse med boklanseringen til Bolton at USAs utenriksminister Mike Pompeo gikk til hardt angrep på den tidligere sikkerhetsrådgiveren, John Bolton.  I flere twittermeldinger [1] natt til fredag fyrer Pompeo løs mot Bolton og boken hans.

– John Bolton sprer en rekke løgner, halvsannheter tatt ut av enhver proporsjon og direkte usannheter, skriver Pompeo i en uttalelse.

annonse

– Det både trist og farlig at John Boltons siste offentlige rolle er som forræder som skadet Amerika ved å krenke den hellige tilliten han fikk fra sitt folk, skriver Pompeo i en oppfølging og avslutter:

– Til våre venner over hele verden: Dere vet at president Trumps Amerika er en kraft for det gode i verden.

Det amerikanske justisdepartementet ønsker å stanse den planlagte utgivelsen av boka, og ba onsdag en domstol i Washington om et rettsmøte på fredag hvor de vil begjære en midlertidig forføyning om å stanse lanseringen som er planlagt tirsdag neste uke.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [3] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474