NHO-direktøren mener utbygging av vindkraft må ses i lys av elektrifiseringen som pågår i samfunnet. På bildet ser vi vindmøller i Eigersund kommune i Rogaland. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

På det grønne alter skal Norges natur ofres. Dette er naturen som vil bli rasert for evig tid. Det vil bli vår arv vi etterlater oss. For hva?

Eksport av strøm til kontinentet som allerede stenger ned vindkraftverkene? Skal vi rasere vårt vakre Norge, vår eksport av arvesølvet, vår attraksjon på verdensbasis som en turistnasjon der mennesker fremdeles kan oppleve urørt natur. Skal vi rasere grunnlaget for våre fremtidige generasjoner?

Jeg må si jeg er skremt av hva vår sittende regjering gjør. De virker handlingslammet og uten vilje til å stoppe raseringen av Norge.

annonse

Les også: Unge langt mer positive til vindkraft enn voksne

Nå planlegges det en massiv utbygging i områdene Gulen, Matre og Masfjorden. Mellom 400 og 500 vindturbiner er planlagt, med de massive ødeleggelsene dette vil medføre. Hver vindturbin legger beslag på ca. en halv fotballbane i areal, og da kommer alle veiene som er i størrelse europavei med 6 meters bredde for å få fraktet opp turbinbladene i tillegg.

Hvordan kan du la dette skje Erna? Har du aldri sett hva du ødelegger? Hva du raserer for dine barn og våres etterkommere?

annonse

Det er på tide å si stopp for denne vandaliseringen av vår natur.

Vi trenger ikke den vindkraften. Gi vannkraft de samme betingelser som du har gitt vindkraft og vi vil ha dekket inn all mulig behov for strøm i generasjoner. Det er uomtvistelige fakta.

Trekk tilbake konsesjoner, betal det det koster. Vår natur og Norge er verd mere enn dette.

Så hør min bønn Erna, hør folkets bønn. Stopp raseringen av vår natur!!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon