Shurika Hansen. Skjermbilde Facebook.
annonse

Hans Geelmuyden har blitt presset til å knele for NAVs kommunikasjonsrådgiver Umar Ashraf, som anklaget ham for rasisme. Som resultat hylles Ashraf på sin egen Facebook-side av en rekke mennesker på venstresiden, inkludert Oslos varaordfører Kamzy Gunaratnam.

Skjermbilde Facebook

Men ikke alle med innvandrerbakgrunn i Norge ønsker at nordmenn skal knele og ydmyke seg selv. Shurika Hansen, med bakgrunn fra Somalia er en av dem. I denne videoen som hun la ut på Facebook lørdag ettermiddag tar hun et oppgjør med Umar og hans likesinnede.

Som hun skriver:

annonse

– Vil du vite hva jeg mener om venstrevridde aktivister, islamister, godhetsapostler, feminister, PR-sjefen og hans kneling for udemokratiske virkemidler? Eller hva jeg aldri kommer til å be om unnskyldning for. Du vil mest sannsynlig aldri se meg knele for disse og deres farlige ideologi. Aldri!

Skjermbilde Facebook

Her kan du se videoen:

 

annonse

Videoen er sett nesten 18 000 ganger allerede etter tolv timer.

Hvis du mener den kampen Shurika kjemper er verdt å vinne, kan du støtte oss her og her.

Ut juni får man også boken Veien til Resett gratis tilsendt hvis man tegner abonnement. Tusen takk for hjelpen!

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse