President Donald Trump er verdens farligste mann, skriver niesen Mary i en bok familien nå forsøker å stanse. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Trump-familien gjør et nytt forsøk på å stanse boken til presidentens niese Mary, som omtaler Donald Trump som verdens farligste mann.

Presidentens bror Robert gikk tidligere i måneden rettens vei i et forsøk på å hindre utgivelse av boken, men vant ikke fram.

Domstolen i Queens i New York avviste saken og slo fast at den ikke hadde jurisdiksjon i saken. Nå forsøker Robert Trump på nytt, denne gangen i Dutchess County der han bor.

annonse

Trump-familien hevder at Mary Trump ved å gi ut boken «For mye og aldri nok. Hvordan min familie skapte verdens farligste mann» bryter en avtale hun undertegnet i 2001 da arven etter bestefaren Fred Trump, presidentens far, ble fordelt.

I boka forteller Mary Trump om hva hun var vitne til i besteforeldrenes hjem, ifølge forlaget Simon and Schuster.

– Hun forteller om et mareritt av traumer, destruktive forhold og en tragisk kombinasjon av forsømmelse og mishandling, opplyser forlaget.

annonse

– Mary Trump er den eneste Trumpen som er villig til å fortelle sannheten om en av verdens mektigste og mest dysfunksjonelle familier, heter det videre.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon