Christian Tybring-Gjedde. Foto: Frp
annonse
annonse

De nye tonene fra Høyre om en mer restriktiv innvandringspolitikk overbeviser ikke alle.

Lørdag rapporterte Nettavisen at Høyre-politiker Stefan Heggelund foreslår å endre inntektsgrensen ved familiegjenforening slik at den står i stil med lønnen til en heltidsansatt. Grensen er i dag på 264 000 kroner. Heggelund foreslår å øke den til 450 000 kroner.

Fremskrittspartiets Christian Tybring-Gjedde er imidlertig lite imponert over de nye tonene fra Høyre.

annonse

– Det samme budskapet har innimellom kommet fra enkelte Ap-representanter. Men ingenting har skjedd. Det har hele tiden gått i motsatt retning, slår stortingsrepresentanten fast overfor Resett.

– Spørsmålet som må stilles er jo om statsministeren og Høyres statsråder er enig. De har jo hele tiden forsvart dagens system. De har sågar forsvart BLM-bevegelsen og trossing av smittevern «for den gode saks skyld». Solberg har også vist forståelse for terror. Det er jo dramatisk. Men ingen i MSM har fulgt opp slike påstander, selv om de kommer fra statsministerens munn.

Les også: Christian Tybring-Gjedde om Høyres asylutspill: – 20 år for sent

annonse

Splitting og segregering

Tybring-Gjedde mener at Høyre er etterpåkloke når de nå problematiserer en utvikling de har vært med på å bidra til.

– Jeg har personlig i flere år påpekt hvordan samfunnet gradvis splittes og segregeres. Jeg har sågar skrevet en bok det. I dag er det åpenbart for enhver som er villig til å se. Den meningsløse og falske kampen mot rasisme er et tydelig eksempel, sier Frp-politikeren.

Frihetsverdier

Tybring-Gjedde mener at kostnadsproblematikken relatert til den høye innvandringen kun er én faktor, og at debatten i all hovedsak bør dreie seg om tapet av frihetsverdier og kulturarv, som kostnadsproblematikken kun er ett symptom på.

– Minoriteter av alle slag hevder de krenkes og forskjellsbehandles. Og det er den «hvite mann» som er overgriperen. Kostnadene som Stefan Heggelund viser til er en faktor, men det er den kollektive manglende respekten for frihetsverdier som gjør oppgaven umulig. Og det er ideologien islam og dennes totale mangel på individuell frihet av alle slag. Heggelund kan snakke om kroner og øre som Høyre-folk flest. Det kneblingen av nødvendige friheter som den vestlige sivilisasjonen er bygget på, som er den eksistensielle faren, sier han, og legger til:

annonse

– Hverken Høyre eller Heggelund har noen troverdighet. Kun få år tilbake angrep partiet kraftig de som advarte.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon