Skjermbilde Facebook
annonse
annonse

I et innlegg på Facebook skriver Resetts Shurika Hansen om vandaliseringen av statuer, og sammenligner dagens aktivister med de voldelige islamistene i den islamske staten (IS).

– Jeg har tidligere trukket en parallell mellom islam og venstresidens ideologi. Ytre venstre tillater ikke islamkritikk. Det gjør heller ikke islamister, skriver Shurika Hansen.

Shurika har engasjert seg mot æreskultur og tvang innen islam i flere år. Hun er født i Mogadishu og kom til Norge som 12-åring. Shurika bodde de første årene i Norge på Gulset i Skien.

annonse

«Ytre venstre knuser statuer og ønsker å skrive om historien. Det samme gjør islamister. Og dessverre en del på den såkalte sentrum-venstresiden stempler all islamkritikk som rasisme. Dette har islamister gjort i alle år. Dessuten har islamister tydd til vold, trusler og ødeleggelser av private eiendommer og kroppskrenkelse av meningsmotstandere,» skriver hun videre.

Les også: Shurika Hansen tar et oppgjør med venstrevridde aktivister og islamister

Shurika mener IS og venstresiden «omfavner samme ideologi».

«Jo flere som får holde på uforstyrret, jo mer radikal endring i den vestlige sivilisasjonen,» advarer hun.

annonse

Innlegget hadde etter fem timer fått over 700 reaksjoner og mer enn 150 kommentarer. Folk i kommentarfeltet er både enige og uenige i sammenlikningen

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon