Leder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre. Foto: NTB Scanpix
Leder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre mister popularitet i forhold til statsminister Erna Solberg på en måling for Dagbladet, men Støre tror bildet vil endre seg ved valget neste år. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Ap-leder Jonas Gahr Støre blir stadig mindre populær også blant egne velgere.

I en måling fra Ipsos kommer det fram at oppslutningen om Støre blant egne velgere er nede i 29 prosent. I januar hadde Arbeiderparti-lederen en oppslutning på 36 prosent blant egne velgere, skriver Dagbladet.

Erna Solberg derimot har hele 76 prosent av Høyre-velgerne med seg i sitt ønske om henne som statsminister.  I hele befolkningen er det 34 prosent som svarer at de ønsker Solberg som statsminister. Støre har kun 10 prosent som ønsker han i statsministerstolen.

annonse

Støre selv er optimist og skylder den dårlige målingen på coronapandemien.

– Jeg tror ikke dette bildet vil være situasjonen ved neste valg. Vi har lagt bak oss fire ekstraordinære måneder hvor coronasituasjonen har vært definerende, sier han.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon