Liverpool-manager Jürgen Klopp frykter konkurranse fra Manchester City, Chelsea og Manchester United neste sesong. Foto: NTB scanpix / Shaun Botterill / Pool via AP
annonse
annonse

Liverpool tok et suverent Premier League-gull i år, men manager Jürgen Klopp forventer en jevn kamp om gullet neste sesong.

Liverpool har allerede sikret seg Premier League-tittelen for 2019-20, selv med sju kamper igjen å spille. Torsdag møter klubben regjerende seriemester Manchester City, som ligger på andreplass, astronomiske 23 poeng bak Liverpool.

Den suverene tittelen til tross, forventer ikke Klopp lignende avstand ned til motstanderne neste år.

annonse

– Vi er fokusert på våre kamper. Nå er det en stor luke ned, men jeg kan ikke se for meg en lignende luke igjen. Vi må gå den ekstra mila så lenge vi bærer denne trøya, sier Klopp.

Frykter Solskjær

Tyskeren forventer at konkurrentene styrker seg i sommervinduet. Han tror blant annet Ole Gunnar Solskjærs Manchester United vil kunne bli en trussel.

– Manchester City, Chelsea og United vil alle være sterke neste sesong. De er i god form, det er helt klart. Tottenham og Arsenal vil heller ikke sove, ikke Leicester heller, sier Klopp.

annonse

Torsdag kommer spillerne hans til å få æresvakt av Manchester City-spillerne. Liverpool har mulighet til å slå Citys poengrekord på 98 poeng. Med seier i de sju resterende kampene ender Liverpool på 107 poeng.

Klopp understreker at han iallfall ikke har tenkt å hvile på laurbærene fram til sesongstart 2020–21.

– Vi må spille 38 kamper, og de som vinner flest, vinner. Vi vil ikke forsvare tittelen, vi vil angripe den neste, sier Klopp.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon