Illustrasjonsfoto: Pixabay
annonse
annonse

Myndighetene i Melbourne i Australia har stengt ni kommunale boligblokker. Hele 3.000 beboerne må holde seg innendørs i fem dager.

–Melbourne ligger i delstaten Victoria, der er det registrert 108 nye smittetilfeller. Delstatsminister Daniel Andrews sier at karantenen i praksis betyr at ingen slipper inn og ingen slipper ut. Beboerne kommer til å få levert mat og medisiner, samt alkohol og det skal utplasseres 500 politifolk per skift for å sikre at karantenen overholdes.

Det skal utplasseres 500 politfolk per skift for å sikre at restriksjonene overholdes. En rekke beboere i blokkene har fått påvist coronasmitte og nå vil myndighetene forsøke å spore opp alle som er smittet, skriver NTB.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon