annonse
annonse

De siste ukene har vært underlige med en rad av anklager om rasisme som “hvite” har omfavnet som sanne. Men hvor mye rasisme er det egentlig? Lurås gir en analyse av hvorfor Vesten er så tilbøyelig til å overdrive den sunne tendensen til selvkritikk.

Han mener marxismen har et tydelig avtrykk på det som nå utspiller seg. Oppvoksende generasjoner har blitt hjernevasket. Og når den intense og overdrevne selvkritikken som er rotfestet i nord-europeiske skyldkultur møter islamske kulturer som er skamkulturer med tendens til å skylde på alle andre for enhver omstendighet som rammer dem selv, gir det seg dysfunksjonelle utslag.

Lurås gir også sin analyse av Hans Geelmuydens transformasjon. Og dommen er ikke nådig.

annonse

Vi beklager dårlig lyd podkasten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon