Tromsø 20110908. Nordlys-redaktør Anders Opdahl mener utfallet av et åpent Tromsø-valg kan avhenge av sympatibølgen for Arbeiderpartiet etter Utøya-massakren. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / SCANPIX
annonse
annonse

Anders Opdahl overtar etter Are Stokstad som ny konsernsjef i Amedia. Han tiltrer i stillingen 10. august.

– Med ham som konsernsjef føler vi oss trygge på at Amedias gode resultater de siste årene blir videreført og videreutviklet. Dette innebærer fortsatt satsing på journalistikk og relevant og godt innhold. Samtidig skal Amedia-konsernet være en effektiv leverandør av fellestjenester for lokale medier, sier styreleder André Støylen i Amedia i en pressemelding.

NTB skriver at Opdahl i dag er konserndirektør i Amedia med regionansvar for mediehus, forbrukermarked og produktutvikling. Han har bakgrunn blant annet som redaktør i Nordlys og regionredaktør i NRK i Nord-Norge.

annonse

– Jeg er svært ydmyk for den tilliten jeg er gitt, og det Amedias mediehus representerer. Våre aviser spiller en helt avgjørende rolle i samfunnsutviklingen, og mitt oppdrag er, sammen med mange og dyktige medarbeidere i hele landet, å sørge for at den gode utviklingen vi har, også fortsetter i årene som kommer, sier Opdahl.

Are Stokstad varslet i mars i år at han ville gå av. Han har vært konsernsjef siden 2013 og var før dette konserndirektør i A-pressen/Amedia fra 2009.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon