De mistet sin 8 år gamle Secoriea, som ble drept av Black Lives Matter. Skjermdump Twitter/ WBS-TV
annonse
annonse

Secoria Turner ble bare 8 år. Så møtte hun demonstrantene fra Black Lives Matter.

Moren hennes svingte feil i et veikryss, og forsøkte å kjøre inn på en parkeringsplass. Men foran henne hadde BLM-demonstranter satt opp en veisperring. Moren fikk ordre om å stanse, men i stedet gjorde hun en U-sving for å komme seg unna.

Secoriea Turner (8) ble drept. Foto: Twitter

Da åpnet to av de væpnede BLM-vaktene ved sperringen ild. 8 år gamle Secoria ble drept. Dette skjedde i Atlanta, i nærheten av Wendy’s restauranten hvor Rayshard Brooks ble drept av en hvit politimann. Restauranten, som ikke hadde noe med den hendelsen å gjøre, ble senere brent til grunnen av en BLM-aktivist.

annonse

Les også: Politibetjent har fått sparken etter at en mann ble skutt i Atalanta, demonstranter satte fyr på restaurant

Faren sa på en pressekonferanse:

«De sier Black Lives Matter. Men dere drepte en av deres egne.»

annonse

Moren, som kjørte bilen,  sier: «Hjelp meg, hjelp min baby, hun var bare 8 år gammel.»

10.000 dollar i dusør er utlovet til de som har opplysninger som kan føre til at gjerningspersonene blir arrestert.

Atlantas ordfører Keisha Lance Bottoms (D) fordømmer volden og ber folk komme med informasjon om de som drepte den unge jenta.

– Nok er nok, sier Bottoms. Hun lover nå å rydde opp, og fjerne den autonome sonen som har oppstått i området rundt  Wendy’s, skriver Daily Mail.

Bottoms tidligere har vist støtte til Black Lives Matter-bevegelsen, og har lovet å reformere politiet. Hun har også fått sterk kritikk for sin behandling av politimannen som skjøt og drepte Rayshard Brooks. Over 170 av byens politibetjenter er sykemeldt, angivelig fordi de ikke føler at de har byens myndigheter i ryggen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon