Roger Stone. Foto: Joshua Prezant / AFP
annonse

Demokratene reagerte med vrede på vedtaket.

Nancy Pelosi som er lederen for Representantenes hus kalte handlingen svimlende korrupsjon og gjorde det klart at det er behov for lovgivning som kan hindre presidenter i å benåde eller omgjøre dommene til noen som beskytter dem mot rettsforfølgelse, skriver NTB.

Adam Schiff som er lederen for etterretningskomiteen i Representantenes hus mener vedtaket en krenkelse av rettsstaten og juridiske prinsipper, og Joe Biden tvitret at Trump omgir seg med folk som gir blaffen i loven.

annonse

Mitt Romney er en av få republikanere som sammen med demokratene er kritisk og sier omgjøring av dommen er Korrupsjon uten historisk parallell. Senator Lindsey Graham, forsvarte Trump

Roger Stone, som er venn av Trump, ble dømt til tre år og fire måneder i fengsel for å ha løyet til Kongressen og påvirket vitner  i forbindelse med spesialetterforsker Robert Muellers etterforskning av Russlands innblanding i valget i 2016.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse