Denne instagramvideoen har spredd seg som ild i tørt gress. Skjermdump: Nrypdal / Instagram
annonse
annonse

Erling Braut Haaland skapte internasjonalt oppstyr etter at han lørdag tok seg en bytur i Stavanger.

Natt til søndag ble det lagt ut en video på Twitter av det som tilsynelatende så ut som om at Dortmund-stjernen Haaland (19) ble kastet ut fra et utested i Stavanger.

Videoen har gått viralt og fått over én million visninger  Saken har også fått stor oppmerksomhet i nettaviser over hele Europa.

annonse

Les også: Haaland over milliardgrensen, nytt skikkelig verdibyks

Misforståelse 

annonse

Haaland befant seg på Beverly Hills Fun Pub i Stavanger med flere venner. Øyvind Sørensen er ansatt ved utestedet, en bekjent av Erling Braut Haaland og familien. Han

Erling Braut Haaland. Foto: AFP / NTB Scanpix
Erling Braut Haaland i vant positur: Feirer scoring for Borussia Dortmund. Foto: Martin Meissner / POOL / AFP

avdramatiserer hendelsen overfor TV 2.

Bakgrunnen var stor trengsel rundt superstjernen, noe som gikk utover korona-restriksjonene til utestedet.

– Det var ikke noe stor dramatikk. Vi hadde booket bord til Erling og gjengen hans. Vi har korona-restriksjoner vi er nødt til å overholde, og det hopet seg opp med folk rundt bordet deres, sier Sørensen og fortsetter:

– Hver gang han reiste seg ble det veldig mye synging og folk som ville ha en del av ham. Han ble bedt om å holde seg ved bordet for å redusere trøkket, noe vekteren ikke følte han gjorde. Dermed fikk Erling beskjed om å dra fra utestedet.

På videoen som sirkulerer i sosiale medier kan det se ut som det er knuffing mellom dørvakten og Haaland.

– Det ser verre ut på filmen enn det det var. Det hele dreier seg om en misforståelse. Vi har snakket med Erling i ettertid, og det er ikke noe dårlig stemning, sier Sørensen til TV 2. Haaland og dørvakten skal ha skværet opp i ettertid, og han kom også tilbake på utestedet senere.

Allikevel la Alf Inge Haaland – tidligere fotballproff og faren til Erling Braut Haaland – ut følgende melding på Twitter, hvor han ba sønnen om å «komme seg tilbake på jobb».

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon