Polens sittende president Andrzej Duda erklærte seg som vinner allerede søndag kveld, selv om resultatet så ut til å kunne gå begge veier. En oppdatert måling viser at Duda øker ledelsen. Foto. Czarek Sokolowski / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Polens sittende president Andrzej Duda øker ledelsen i presidentvalget søndag ifølge en oppdatert prognose.

Duda ligger an til å sikre seg 51 prosent av stemmene, mens utfordreren Rafal Trzaskowski får 49 prosent. Prognosen baserer seg på resultat fra 450 stemmelokaler og valgdagsmålinger fra 50 andre stemmelokaler.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon