Migranter på en lite sjødyktig gummibåt venter på å bli reddet av folk fra Ocean Viking i Middelhavet utenfor kysten av Libya. Foto: Renata Brito / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

– Det er åpenbart alltid mulig for Frp å «dra innvandringskortet», slik partiet har gjort mange ganger før.

– Frp-leder Siv Jensen har åpenbart ikke særlig mye sympati med migrantene. Under dramaet med Ocean Viking uttalte Jensen at hjelpeorganisasjonene er med på å sponse menneskesmuglerne når de gir hjelp til migrantene, skriver Nationen på lederplass og legger til.

– At medmenneskelighet og hjelp til mennesker i desperat nød skal stemples som å sponse menneskesmugling, burde Jensen være for god til å mene.

annonse

Les også: Aktivist til Siv Jensen: Er så jævlig lei av velfødde norske kvinner

Nationen tror at Jensens uttalelse er for å hente inn tapte velgere. Dette gjør hun ved å si at båtmigrantene ikke trenger hjelp, dette begrunner hun med at de har råd til å betale menneskesmuglere.

– Det er åpenbart alltid mulig for Frp å «dra innvandringskortet», slik partiet har gjort mange ganger før.

annonse

Nationen påstår videre at Jensen og Frp ikke vil hjelpe til i nærområdene. Det er flere steder i verden der det er endeløse kriger, konflikter og det skaper nød. Men det lar seg ikke løse umiddelbart, og det vet Siv Jensen.

Les også: Hjelpeorganisasjoner: Siv Jensen tar helt feil – vi sponser ikke menneskesmuglere

– Å gjøre det å redde menneskeliv til noe moralsk og etisk galt, er i seg selv moralsk og etisk galt, mener Nationen.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon