Tre kvinner er knivstukket i Sarpsborg sent tirsdag kveld. To av dem er kritisk skadd. Politiet har bevæpnet seg og pågrepet en person. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
annonse
annonse

Han er siktet for et drap og to drapsforsøk, men stiller ikke fengslingsmøte. Dette bekrefter siktedes advokat Marius Otterstad til NTB.

– Han kommer til å samtykke i at det utføres som kontorforretning. Nå vet jeg ikke hva påtalemyndigheten kommer til å begjære, men regner med at det er fire uker med brev- og besøksforbud, sier han.

Årsaken er 31-åringens helsetilstand. Den siktede har vedkjent handlingene. Øst politidistrikt kommer til å begjære den siktede varetektsfengslet, de ser fare for bevisforspillelse og gjentakelsesfare.

annonse

Tre kvinner ble knivstukket på forskjellige steder i Sarpsborg, en døde av skadene og to andre ble skadd. Politiet kan bekrefte at siktede hadde en relasjon til to av kvinnene, men de har ikke avdekke noe mellom den avdøde og gjerningsmannen.

VG skriver at den siktede er norsk statsborger av somalisk bakgrunn. I 2016 ble han tiltalt for grov vold, men ble frikjent.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon