Vakthavende statsråd Olaug Bollestad holder den ukentlige pressekonferansen om koronasituasjonen i Norge. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix
annonse
annonse

Blir vi tatt ved nesen?

Først hevder regjeringen at man ikke vil ta hensyn til situasjonen i regioner i de enkelte land når reiseråd skal publiseres, men forholder seg av «praktiske» (det er så mange regioner i EU) grunner til kun å gi reiseråd for hele land!

Så opplever vi at Sverige formidler at Norges utestengelse av Sverige ødelegger nordisk samarbeid og forholdene mellom de to land! Kort tid etter dette utspillet blir regioner i Sverige “Grønne” og norske statsborgere kan reise dit! Kommer Tom Cruise fra Florida for å lage film, så er han hjertelig velkommen uten karantene!

annonse

Les også: Norsk bistand og utenrikspolitikk er i realiteten svindel

Er det bare undertegnede som synes regjeringens argumentasjon som er framført av overbetalte og høyst overvurderte yrkespolitikere ligger på et lavmål (selv barn kan prestere bedre) og at det hele likner mer på en tåpelig farse enn fornuftig politikk?

Er uviljen mot å se på regioner i Spania en slags «hevn» eller sjalusi mot nordmenn med feriebolig i Spania?

annonse

Slike spekulasjoner er ikke grepet ut av lufta. Det har gjentatte ganger blitt servert refleksjoner fra de ovennevnte overbetalte yrkespolitikere politikere (med sine gullpensjoner og latterlige lave krav til arbeidsinnsats) at de ikke synes noe om at norske pensjonister mottar sin pensjon «under solen» i Spania. Mange har ved flere anledninger forsøkt og fått gjennomført ordninger for at denne gruppen skal komme dårligere ut (kildeskatt osv.)

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon