Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene, Vidar Kleppe. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
Tidligere stortingsrepresentant og politisk nestleder for Demokratene, Vidar Kleppe. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
annonse
annonse

Visste du at norske skattepenger gjennom EØS-avtalen går til å finansiere et system som i utøvende og praktisk politikk – gir kriminelle EU og EØS-borgere, fri adgang til Norge?

Da sier det seg selv at EØS og Schengen-avtalene må sies opp – da disse avtalene fratar Norge som en selvstendig og fri nasjon å bestemme over hvem og hvilke mennesker, som kan få komme til Norge.

Det er derfor etter min mening helt utrolig at EØS-forkjemperne på Stortinget i AP, Høyre, FrP, KrF og Venstre, enda ikke forstår alvoret i dette.

annonse

Les også: Erik Selle i PDK holder døren åpen for samarbeid med Demokratene og Vidar Kleppe

Min løsning på dette er selvsagt at Norge snarest mulig må si opp EØS- og Schengen-avtalen – og heller få på plass frihandelsavtaler som vil være til gavn for Norge og norske folk – der norsk lovgivning vedtatt av Stortinget skal bestemme.

Demokratene kan ikke lengre godta at det norske folk skal la seg diktere av «EU-pampene» i Brussel. Derfor må EØS-avtalen sammen med Schengen- og Acer-avtalene snarest sies opp. Visste du forresten at EØS-avtalen kan sies opp med ett års varsel?

annonse

Å si opp disse håpløse «husmannskontraktene» vil selvsagt bli en av de første viktige forslagene som Demokratene vil fremme – når jeg med velgernes hjelp i september 2021, forhåpentligvis – gjør comeback på Stortinget igjen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon