Resetts sak om den to år gamle gutten som får presset et kne i nakken har ikke blitt skrevet om i andre medier i Norge. Skjermbilde Twitter / Storbyboard.no
annonse
annonse

Ingen journalister i de etablerte mediene i Norge har så langt skrevet om Black Lives Matter-tilhengeren som satte kneet i halsen på en gråtende to år gammel gutt.

Bildet av den lille gutten på to år som gråter i det en svart mann presser kneet i nakken, med påskriften «blm now mf», gikk viralt på sosiale medier denne uken. Flere var i sjokk og kunne ikke tro sine egne øyne da bildet dukket opp på Twitter og Facebook.

Politiet ble etterhvert koblet inn og mannen ble til slutt arrestert. Flere amerikanske medier har omtalt saken.

annonse

– 20 år gamle Isaiah Jackson er satt i arresten etter at et bilde av han sirkulerte på sosiale medier der han knelte på halsen til en gråtende to-åring, skrev Fox News.

New York Post skriver at politiet fremdeles etterforsker saken og at flere personer skal ha vært involvert.

annonse

Stille i Norge

Da Resett skrev om saken torsdag kom det mange reaksjoner, og flere tusen personer delte saken på Facebook. Saken havnet til slutt øverst på Storyboard over de mest delte sakene i Norge.

Les også: Tidligere justisminister har fått nok: – Pressen fungerer ikke. Verst av alle er NRK

På sosiale medier var det mange som undret seg over at de etablerte mediene i Norge ikke har omtalt saken.

– Hvorfor skriver ikke NRK og TV 2 om dette? Passer det ikke inn i deres glansbilde av Black Lives Matter? Å ikke skrive om denne grusomme hendelsen sier egentlig alt. Det er trist og jeg skammer meg over å ha kjøpt aviser som VG og Dagbladet i flere år, skriver en person på Facebook.

For i skrivende stund er ikke saken omtalt i noen av de største nettavisene selv om den er mest delt, og noe som folk har diskutert mye både på Facebook og Twitter det siste døgnet.

Skjermbilde Storyboard.no

.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon