Nick Sandmann (rød caps) får trolig giganterstatning av CNN. Foto: Kaya Taitano/Social Media/via REUTERS
annonse
annonse

Amerikansk venstrevridd presse, som CNN, Washington Post med flere løy om hva som skjedde da ungdommer fra en katolsk skole møtte en eldre indiansk-utsende mann. Nå har også Washington Post måttet betale erstatning til Nicholas Sandmann.

Påstandene mot ungdommene var basert på feil fakta og de unge hadde dessuten «feil caps» på hodet, nemlig en MAGA-caps.

Da brøt helvete løs, og ungdommene ble beskyldt for å hetse den eldre mannen og for rasisme, noe som var fullstendig løgn.

annonse

Les også: CNNs hovedkontor i Atlanta angrepet av demonstranter

Selvfølgelig ble det hele behørig dekket av NRK og øvrige Clinton-tilhengere i norske redaksjoner, og man tok en blåkopi av CNN og Washington Posts påstander, og brukte dem på sine seere, lyttere og lesere i Norge.

Nå har flere av de amerikanske mediene erkjent at de løy, og de saksøkes for millioner av gutten som ble mest hetset, nemlig Nicholas Sandmann. Washington Post er sist ute og betaler et ikke offentliggjort beløp.

annonse

Men å snakke om det, skrive om det og erkjenne i full offentlighet i egne spalter at de løy, det gjør amerikansk presse ikke.

Les også: CNN inngår forlik med 16-åring som ble feilaktig fremstilt som rasist for hele verden

La oss se om NRK og øvrige besserwissere langt der ute på venstresiden er like «kjappe på avtrekkeren» med å fordømme sine amerikanske kollegers løgner, som de var med å henge ut gutten med MAGA-capsen.

Det er selvfølgelig utenkelig at norske journalister noensinne kommer til å anklage sine kolleger i USA, som de dagstøtt klipper og limer løgner, oppspinn og kampanjejournalistikk fra.

Her kan man se Tucker Carlson dekke saken:

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon