Illustrasjonsbilde. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
annonse
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med løpende hendelsesnyheter. 

annonse

16.00: NTB skriver: En kvinne i 60-årene er erklært død i forbindelse med en fallulykke om bord i en fortøyd fiskebåt på Senja.

Politiet fikk melding kl. 14.25 om ulykken som har skjedd i forbindelse med vedlikeholdsarbeid. Kvinnen har falt 8–10 meter ned i et lasterom.

– Vedkommende har stått på toppen av styrehuset og drev på med malingsarbeid. Så har hun av en eller annen grunn mistet balansen og ramlet ned i en åpen lasteluke på båten, forteller operasjonsleder Eirik Kileng ved Troms politidistrikt til NTB.

annonse

14.38: NTB skriver: To personer er skadd etter en trafikkulykke ved Sjona i Rana kommune. En person hentes med luftambulanse.

– Det er en bil involvert som trolig har kjørt av veien. To personer var i bilen, og en av dem er skadd, sier operasjonsleder Marius Skålvoll i Nordland politidistrikt til NTB.

Politiet kan ikke si noe om skadeomfanget.


annonse

11.55: NTB skriver: Nødetater jobber med å frigjøre en fastklemt person etter en trafikkulykke på fylkesvei 33 på Dokka i Nordre Land kommune.

– To biler har kollidert og det er tre involverte personer. Det jobbes med å frigjøre en fastklemt person, sier operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

Politiet kan ikke si noe mer om tilstanden til de involverte.

Ulykken fant sted på den søndre avkjøringen til Dokka. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 11.17, skriver de på Twitter.


11.27: NTB skriver: En mann i 60-årene ble natt til søndag erklært død etter en sjøulykke utenfor Bildøy i Øygarden kommune.

AMK fikk melding om ulykken i 21-tiden lørdag, skriver Bergens Tidende.

Mannen hadde havnet i sjøen. Det var to personer i båten, og den andre fikk varslet folk på land. De bisto med å få mannen opp av vannet, og igangsatte førstehjelp.

– Mannen fikk livreddende førstehjelp og ble hentet av Luftambulansen. Han ble fløyet til Haukeland sykehus, men livet sto ikke til å redde, sier overbetjent Sven Erik Midthjell ved Askøy og Øygarden lensmannskontor.

annonse

Omstendighetene rundt ulykken er fortsatt uklare.


10.24: NTB skriver: En savnet mann er nå funnet etter en båtkantring på grenseelva Anarjokka i Karasjok natt til mandag. Politiet vil foreløpig ikke opplyse om mannens tilstand.

Mannen som er funnet, er i 60-årene, mens den andre personen som var i elvebåten, kom seg i land etter kantringen. Båten ble funnet tom lenger ned i elva.

Politiet skriver mandag formiddag at mannen er funnet, men at de ikke vil gå ut med tilstanden foreløpig, av hensyn til varsling av pårørende.


00.35: NTB skriver: Mer enn 60 sivile er drept i nye voldshandlinger vest i Darfur i Sudan, melder FN. Angrepet kommer to dager etter at bønder ble drept på vei fra åkrene sine.

Om lag 500 væpnede menn angrep byen Masteri i Darfur på lørdag, ifølge FNs nødhjelpskontor OCHA.

Det var medlemmer av Masalit-stammen som ble angrepet, og husene deres ble plyndret og brent. Det samme ble et lokalt marked.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon