Anne Kat. Hærland lider under president Trump. Skjermbilde TV 2.
annonse
annonse

Voldsomme påstander om president Donald Trump i TV 2.

TV 2s ansatte har de siste årene vist seg å være store motstandere av Donald Trump.

USA-korrespondent Fredrik Græsvik melder ofte på twitter hva han synes om Trump i negative ordelag. Det hender også at kanalen mobber 73-åringen for utseende eller håret. Også foreldrene hans har blitt mobbet for deres utseende av en av TV 2s mest profilerte journalister, Kadafi Zaman.

annonse

Fordummende

Også TV 2-programmet «Trumps verden» har fått kritikk for å være ensidig, og blitt anklaget for å være et mobbeprogram.

Da en av deres «USA-eksperter» fra TV-programmet, Eirik Bergesen, kalte den amerikanske presidenten i en lengre analyse på TV2.no for en rasist tidligere i år, haglet kritikken.

annonse

Mange mente Bergersen drev ren propaganda for å sverte Trump. Resett-redaktør Helge Lurås var heller ikke imponert over «USA-ekspertens» Trump-analyse og kalte den fordummende.

– Dette er nivået på TV 2s utenriksjournalistikk om dagen.

– Anført av Fredrik Græsvik i USA har TV 2 i årevis formidlet et bilde av Donald Trump som en dum, rasistisk diktator som samarbeider med Russland for å jukse til seg seieren. Det er selvfølgelig legitimt å kjøre kritiske kommentarer om Donald Trump, men når det går til hodet på journalistene og man rett og slett må mistenke dem for emosjonelt hat overfor presidenten, har det gått for langt, skrev Lurås.

– Gal

Trump-motstanderne, som innrømmer at de sliter med å se Trump på TV, fortsetter likevel å bli invitert til TV 2. Tidligere denne uken ble Anne-Kat. Hærland hentet inn for å snakke om presidenten. Videoklippet av henne, som kan sees under, viser en tydelig frustrert Hærland.

Først latterliggjorde hun Trump for å snakke om lov og orden i en periode hvor flere demokrat-styrte byer i USA er fullstendig ute av kontroll.

– Jeg hører han snakker om lov og orden. Det er som om «porno-Thomas» skulle snakke om at det er viktig å ikke ha sex. Det er helt meningsløst, sa hun mens hun viftet med armene.

annonse

Deretter kom fjerndiagnoseringen i det hun hevdet at Trump er «splitter pine gæern».

– Alle skal få mene hva de vil om hans politikk, men det er bare det at han er gal!, raste hun.

Hærland fortsatte deretter tiraden og påstod at Trump «ikke ville gå av» om han ikke ble gjenvalgt i november.

President Trump har aldri uttalt at han vil nekte å gå av i november om han ikke blir gjenvalgt.

TV 2s ansatte har tidligere spekulert om Donald Trump er en «russisk agent». Det skjedde i forbindelse med den omstridte Russland-etterforskningen. FBI konkluderte når etterforskningen var over at Donald Trump aldri hadde samarbeidet med Russland om å vinne valget, eller at han er en «russisk agent».

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon