Medlemmer av American Frontline Doctors på Capitol Hill etter pressekonferansen. Foto: MediaPunch/Shutterstock
annonse
annonse

Facebook, Twitter og YouTube har slettet videoen fra en pressekonferanse som Frontline Doctors avholdt i Washington på mandag.

America’s Frontline Doctors består av en gruppe leger fra hele USA, som har slått seg sammen for å adressere det de mener er en «massiv kampanje av feilinformasjon om koronapandemien».

Andy Stone, en talsmann for Facebook, bekrefter overfor Breitbart News at de har fjernet videoen «fordi den inneholdt falsk informasjon om kur og behandling av Covid-19». Facebook spesifiserte ikke overfor Breitbart hvilken del av videoen de mener inneholder falsk informasjon, hvem de konsulterte med eller på hvilket grunnlag beslutningen ble fattet.

annonse

Les også: Yale-professor: Politiseringen av hydroxyklorokin gjør at titusenvis av Covid-19 pasienter dør unødvendig

Twitter gikk et skritt lenger, og sensurerte også Breitbarts Periscope videostrøm, og begrunnet det med at Breitbart brøt med Twitters policy om å ikke «spre villedende og potensielt skadelig informasjon om Covid-19».

Pressekonferansen hadde 17 millioner oppslag på Facebook og over 80.000 avspillinger på YouTube da den ble tatt ned.

annonse

I pressekonferansen tar legene blant annet opp de negative effektene ved nedstengningen av samfunnet, informerer om de lave sykdomstallene og den lave dødeligheten blant barn og unge, kvaliteten på testene og informerer i likhet med Yale-professor Harvey A. Risch om at Covid-19 kan behandles effektivt ved å sette inn hydroxyklorokin i kombinasjon med azithromycin og sink tidlig i sykdomsforløpet.

Oppdatering: Breitbart opplyser nå at også hjemmesiden til American Frontline Doctors er tatt ned av hostingtjenesten Squarespace.

Pressekonferansen kan ses her.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon