Carl I. Hagen (Frp). Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Carl I. Hagen ønsker gjenvalg på Stortinget i 2021. Han tar sikte på tredjeplassen på valglisten til Oslo Frp.

Hagen sier at «dersom Siv Jensen gjenvelges som partileder på landsmøtet i oktober er det vel naturlig at hun får førsteplassen», skriver Aftenposten. Hagen ønsker at Christian Tybring-Gjedde beholder andreplassen på listen.

– Jeg ønsker fortsatt å prøve å påvirke Frp til å gjøre gode valg og få innflytelse i det norske samfunnet. Da må vi finne tilbake til den formen vi hadde da vi lå på godt over 20 prosent. Vi må bli klarere, tydeligere og mye mindre kompromissvennlige.

annonse

Hagen er i dag vara på Stortinget og møtte som representant en periode for Mazyar Keshvari. Den tidligere partiformannen møtte i Stortinget første gang i 1974 og gikk av som formann i 2006, skriver NTB.

– Da jeg gikk av som partiformann hadde vi 33 prosent i oppslutning og nå ligger vi rundt 10. Den politikken partiet ble kjent for i opposisjon var veldig populær, mens den politikken vi valgte fordi partiet heller ønsket plass i regjeringen, ikke var populær, sier han til Aftenposten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon