Lederen for republikanerne i Senatet, Mitch McConnell, mener ikke det er noen god idé å utsette årets presidentvalg i USA. Foto: Susan Walsh / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Republikanernes øverste leder i Kongressen, Mitch McConnell, vil gjennomføre årets presidentvalg i USA som planlagt, selv om Donald Trump har antydet at valget kan utsettes.

– Aldri i landets historie, verken under kriger, depresjoner eller under borgerkrigen, har vi unnlatt å holde et føderalt valg i tide. Vi vil igjen finne en måte å få det til på 3. november, sa han i et TV-intervju torsdag, ifølge NTB.

Også Kevin McCarthy, lederen for det republikanske mindretallet i Representantenes hus, sier at valget bør gjennomføres som planlagt.

annonse

Trump spurte tidligere på dagen på Twitter om ikke valget bør utsettes. Presidenten gjentok at han tror valget vil bli preget av omfattende fusk hvis det gjennomføres.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon