Skjermbilde Hibbet.com / Youtube.
annonse
annonse

En ung Antifa-aktivist har blitt identifisert etter at han kastet en bombe som eksploderte utenfor rettsbygningen i Portland.

De siste månedene har det vært daglige opptøyer i byen Portland i USA. Føderale styrker har satt opp gjerde utenfor rettsbygningen for å forsvare bygningen fra å brennes ned av ekstremister fra Antifa og Black Lives Matter-bevegelsen.

En video som sirkulerte på sosiale medier, viste en ung Antifa-pøbel som kastet en bombe på rettsbygningen. The Gateway Pundit skriver at gutten ble identifisert da flere kom over en anmeldelse av en vest som ble kjøpt på nettsiden Hibbet.com. 

annonse

– Jeg kjøpte denne vesten til mitt barnebarn som demonstrerer i byen. Han sier den gjør jobben, skrev bestemoren, og la ved et bilde av gutten.

Bildet er av samme person som i videoen lenger ned i artikkelen kaster en bombe på rettsbygningen i Portland.

annonse

Les også: Obama: – Politifolk kneler på nakkene til svarte amerikanere

Ti år i fengsel

President Donald Trump har skrevet på Twitter at de som blir tatt i å ødelegge føderale bygninger kan vente seg strenge straffer.

– Anarkister og oppviglere som vandaliserer eller skader våre føderale bygninger i Portland, eller andre byer i USA, vil bli straffeforfulgt under våre nye lover. Minimum ti år i fengsel. Ikke gjør det!, skrev han på Twitter.

Under kan du se videoer av bomben som ble kastet på rettsbygningen i Portland.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon