Saken skal opp for Sør-Trøndelag tingrett om tre uker. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med løpende hendelsesnyheter.

21:39 NTB: En mann i 50-årene er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med datteren sin. Han risikerer opptil seks år i fengsel.

Den seksuelle omgangen skjedde ifølge tiltalen ved flere anledninger for to og et halvt år siden. Mannen skal også ha forsøkt å gjennomføre samleie med henne.

annonse

20:30 NTB: Fire ansatte på et Hurtigruten-skip er innlagt på sykehus i Tromsø med påvist koronasmitte. Det jobbes med å kontakte passasjerene som forlot skipet fredag.

Senere på dagen fikk ytterligere to besetningsmedlemmer påvist viruset og ble innlagt på sykehus. De fire er foreløpig de eneste pasientene på UNN med påvist koronasmitte.


18:37 NTB: To personbiler frontkolliderte i eller ved Middagsfjelltunnelen på E6 i Sørfold kommune i Nordland fredag kveld.

annonse

– Det er uavklart skadeomfang. Ambulanse er framme på stedet, og luftambulanse er på vei, opplyser Nordland politidistrikt på Twitter.


15:58 NTB: Borgarting lagmannsrett har avvist fengslingsankene for de to mennene som er siktet for drapet i Askim. For begge de siktede er anken forkastet.

Den ene av dem, en 49 år gammel mann, ble først varetektsfengslet i Follo tingrett, før han torsdag i forrige uke ble løslatt av Borgarting lagmannsrett. Sist lørdag ble han imidlertid igjen varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud


13:55 NTB: To utenlandske besetningsmedlemmer fra Hurtigruten-skipet Roald Amundsen er innlagt på sykehus i Tromsø med påvist koronasmitte. Resten av mannskapet testes.

Skipet skulle seilt til Svalbard fredag ettermiddag. Dette cruiset blir avlyst, ifølge en pressemelding fra Hurtigruten.


13:15 NTB: Mann i 50-årene døde i drukningsulykke på Sortland. Mannen som falt i havet da han skulle gå om bord i en båt på Sortland natt til fredag, døde på stedet. Politiet konkluderer med at det var en ulykke.

annonse

Det ble utført livreddende førstehjelp etter at mannen var blitt hentet opp fra havet, men livet hans sto ikke til å redde, opplyser Nordland politidistrikt.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon