– Vi kan ikke bare ha unge jyplinger som bare har drevet med politikk før de kommer på Stortinget sier Carl I. Hagen. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
annonse
annonse

Carl I. Hagen sier han ikke er for gammel og mener det er behov for flere eldre på Stortinget.

Hagen mener han fortsatt har mye å tilføre norsk politikk og ønsker å få Frp over 20% igjen, skriver TV 2.

– Jeg vil påvirke Frp til å finne tilbake til den gode gamle formen da vi lå over 20 prosent. Jeg skal kjempe som en løve, sier Hagen.

annonse

Han vil stanse klimahysteriet og utbygging av vindmøller. Han vil også ha skattelettelser gjennom å øke minstefradraget og fjerne den årlige underreguleringen av pensjoner.

– Vi må ta Fremskrittspartiet i en nasjonalliberalistisk retning. Vi må sette Norge og det norske folk først, fremfor å løse verdensproblemer, sier Frp-nestoren.

Null kvoteflyktninger

annonse

Kravet for å forhandle om statsbudsjett i Norge mener Hagen må være at Frp får gjennomslag for null kvoteflyktninger og en halvering av bistandsbudsjettet. Han peker videre på at Stortinget trenger flere eldre representanter.

– Vi har altfor få gamlinger på Stortinget. Vi trenger noen med erfaring som kan kjempe pensjonistenes sak og som kjenner det selv på kroppen, sier den legendariske Frp-mannen.

Hagen har sikter seg inn på tredjeplass på valglisten til Oslo Frp.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon