Ambulanse. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Ambulanse. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett med løpende hendelsesnyheter.


23:55 NTB: En død person ble lørdag funnet i vannet Holden i Steinkjer kommune. Det er ikke kjent hvem personen er. Avdøde kan ha ligget der i flere år.

Det ble umiddelbart klart for politiet at den døde personen trolig har ligget i vannet i lengre tid.

annonse

– Det dreier seg trolig om år og ikke uker, sier operasjonsleder Stig Roger Olsen i Trøndelag politidistrikt til NTB like før midnatt lørdag.


En mannlig syklist er alvorlig skadd og fløyet til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke på fylkesvei 120 i Enebakk kommune i Viken lørdag.

Det opplyser Øst politidistrikt på Twitter. Ulykken mellom syklisten og en bil skjedde rundt klokka 15.30.

annonse

– De har kommet i fart og krasjet nærmest front mot front, muligens i forbindelse med at bilen skulle svinge, sier operasjonsleder Heidi Granerud i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Syklisten er en mann i slutten av 40-årene som er bosatt i Fredrikstad. Han er betegnet som alvorlig skadd, og de pårørende er varslet. Ifølge Enebakk Avis ble mannen fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

Den eldre, kvinnelige bilisten avhøres av politiet lørdag kveld. Førerkortet hennes er beslaglagt.


18:13 NTB: En mannlig MC-fører i 50-årene døde etter en utforkjøring på Engeløya i Steigen i Nordland lørdag ettermiddag.

De pårørende er varslet, skriver Nordland politidistrikt på Twitter.

En undersøkelsesgruppe fra Statens vegvesen bistår politiet i etterforskningen

annonse

Ulykken skjedde i 15-tiden, og tilstanden var lenge uavklart.


16:54 NTB: To personer er siktet etter at en mann i 50-årene ble funnet død hos naboen i Verdal lørdag morgen, skriver Trønder-Avisa.

Det bekrefter politiadvokat Martin Moen overfor avisa. Personene hadde tidligere status som vitner i saken.

Politiet ble varslet om at en mann hadde fått mulig hjertestans på en privatadresse ikke langt fra Verdal sentrum like før klokka 7.30 lørdag morgen. Mannen i 50-årene ble bekreftet død av lege etter forsøk på gjenoppliving.

Funn på stedet gjorde at politiet karakteriserte dødsfallet som mistenkelig.


16:32 NTB: En 55 år gammel fisker fra Sandnes som har vært savnet i Divielva i Indre Troms, ble funnet død i elva lørdag formiddag.

– Klokken 10.30 i dag fikk politiet inn en telefon fra en fisker om funn av en person i elva, nedenfor der vi lette etter en person torsdag ettermiddag. Politi og brannvesen rykket ut, og det ble gjort funn av en død person, opplyser politioverbetjent Jørgen Ahlquist i Troms politidistrikt i en pressemelding.

Den avdøde er 55 år gamle Frode Kleven fra Sandnes.

– De pårørende er orientert om funnet og blir tatt hånd om av politi og helsevesen, opplyser Ahlquist.

Fiskeren ble meldt savnet klokken 13.40 torsdag. Han dro på fiske i Divielva klokken 6 torsdag morgen og ble meldt savnet da familien hans fant sekken hans i området. Også fiskestangen som mannen brukte, er funnet.


15:27 NTB: Fire ungdommer er brakt til sykehus etter slåssing i en bolig i Drammen lørdag. En av dem falt ned fra en terrasse.

Det var like før klokken 11.30 at politiet og ambulanse rykket ut til Åskollen i Drammen der det var meldt om flere ungdommer som slåss.

– En ung mann hadde falt flere meter fra en terrasse, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter.

– De fire guttene er alle under 18 år. En ble kjørt til Ullevål sykehus for behandling der. En får behandling på sykehus i Drammen, og to blir hentet av foreldrene, opplyser politiet litt senere.

To av guttene ble pågrepet for mistanke om bruk av narkotika.

– Blodprøve er sikret av alle. Åstedet er sperret av og vil bli undersøkt senere, opplyser politiet.


10:29 NTB: En mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet undersøkelser.

– Funn på stedet gjør at vi karakteriserer dette som et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder Roger Mogstad.

– Foreløpig er det uklart for oss hva som har skjedd, og jobben vår er å nøste opp i det og finne det ut, sier Mogstad.


10:30 NTB: To av de sju personene som ble brakt til sykehus etter en frontkollisjon i Middagsfjelltunnelen på E6 i Sørfold kommune i Nordland fredag, er alvorlig skadd.

Nordlandssykehuset opplyser lørdag formiddag at to av de innlagte er alvorlig skadd, to betegnes som lettere skadd, mens tre barn som også ble brakt til sykehus, kom uskadd fra hendelsen, melder NRK.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon