Faksimile fra Unwoke.
annonse
annonse

Politiske ukorrekte arbeidssøkende og bedrifter i USA har fått en ny kanal der de kan nettverke, stifte forbindelser, ansette folk og finne arbeid.

Unwoke er en ny amerikansk arbeidsformidler, for arbeidssøkende og bedrifter som ikke vil agere og arbeide på venstrevridde aktivisters premisser. Selskapets navn kommer av begrepet «woke» (å være våken/bevisst), som fungerer som et adjektiv for folk, bevegelser og tanker som omfatter identitetspolitikk og venstreradikal teori.

«Det moderne arbeidslivet har blitt en sentral for uimotsagt, radikal tenking og venstrevridd ideologi. Vårt oppdrag er å forbedre samfunnet basert på en kultur med opplysning, skjønnhet, sannhet og frihet gjennom markedsinitiativ», skriver Unwoke på sine hjemmesider.

annonse
Faksimile fra Unwoke.

Les også: Vi som ikke er woke

For konservative og libertarianere

På Unwokes nettsider kan man både lete opp aktuelle stillinger som arbeidssøker, og søke etter talenter til en stilling man vil ha fylt, som arbeidsgiver. Tanken er at man skal være en alternativ formidler for konservative og klassiske liberalere som ikke vil være med på «woke»-leken.

annonse

For tiden er det lagt ut et variert utvalg av stillinger på Unwokes nettsider. Det annonseres for stillinger som miljøtekniker, markedsføringssjef og journalist.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon