Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med løpende hendelsesnyheter. 

22:12 NTB: Flere politipatruljer rykket ut til slagsmål i Moss der flere var involvert. To personer har blitt påført kuttskader.

– Vi tror de to har vært i klammeri med hverandre, men de har ikke alvorlige skader, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Karianne Knudsen til NTB.

annonse

20:37 NTB: En person er skadd etter ett hopp fra høyde i Kilevann i Skien kommune lørdag.

– Personen er inn og ut av bevissthet og har slått seg kraftig, opplyser operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NTB.


17:03 NTB: Én motorsykkel og to biler var involvert i en trafikkulykke i Grimstadsporten tunnel. Tre personer er fraktet til akuttmottak med alvorlige skader.

annonse

– Flere har klagd på smerter i hode, overkropp og bryst, samt pusteproblemer, sier operasjonsleder Linn Andersen i Agder politidistrikt til NTB.


16:34 NTB: En mann i 70-årene som lørdag ble funnet livløs i Glomma ved Eidsberg i Indre Østfold kommune, er bekreftet omkommet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 14 lørdag ettermiddag.

Rundt 16.30 melder Øst politidistrikt på Twitter at mannen er bekreftet død.

– Ble igangsatt livreddende førstehjelp på stedet og nødetatene reiste ut. Helse overtok den livreddende innsatsen, men livet sto dessverre ikke til å redde, skriver politiet.

Den avdøde mannen er fra Mysen, og hans pårørende er varslet.

annonse

15:50 NTB:To motorsykler og to biler har vært i en trafikkulykke i Grimstadporten tunnel. Flere personer er involvert, og skadeomfanget er ukjent.

– Hendelsesforløpet er enda ikke kjent, men det kan være snakk om at de to motorsyklene har kjørt inn i en av bilene, sier operasjonsleder Linn Andersen i Agder politidistrikt til NTB.

Foreløpig er det usikkert hvor mange som var involvert i ulykken, men i tillegg til motorsykkelførerne befant det seg også flere personer i bilene, ifølge politiet.

E18 gjennom tunnelen er stengt inntil videre, og opprydningsarbeidet kan ta tid, opplyser Andresen.

På Twitter melder politiet at omkjøring foregår fra Nedenes via gamle E18.


14:46 NTB: En 63 år gammel mann ble fredag meldt savnet ved Moi i Lund kommune i Rogaland. Fredagens søk var resultatløse, og leteaksjonen fortsetter lørdag.

Ingen har sett eller hørt fra 63-åringen siden torsdag, skriver NRK.

– Vi er ute med store styrker og leter i terrenget nå. Politi, frivillige og sivilforsvaret er ute. Det er også hundepatruljer med i søket, sier innsatsleder Runar Heggen i Sørvest politidistrikt.

Under fredagens søk ble det brukt blant annet redningshelikopter i søkene, men lørdag står dette på bakken. Politiet ønsker observasjoner som er gjort fra rundt klokka 14 torsdag. Folk kan ta kontakt på telefon 02800.


09:42 NTB: Trafikken på T-banen i Oslo er i gang igjen etter en påkjørsel ved Jernbanetorget lørdag morgen.

Det var en periode full stans i T-banetrafikken ved Jernbanetorget stasjon i Oslo i en times tid. En person er frigjort etter å ha blitt påkjørt.


09:37 NTB: Ytterligere seks festdeltakere er lørdag bekreftet smittet med koronaviruset etter fire fester på Oslo vest. Til sammen er 35 personer smittet etter festene.

– Etter hvert som vi sporer opp tilfeller, avdekker vi flere selskaper med over 20 personer i Oslo og andre kommuner hvor folk kan ha blitt smittet, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold, til VG.


annonse

03:03 NTB: Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag.

– Vi har folk i aksjon nå i natt. De går på kjente turstier og veier, ikke i ulendt terreng, forteller operasjonsleder Dag Steinkopf.


02:30 NTB: Store mannskaper har deltatt i letingen etter en kvinne i 70-årene i Henning-området i Steinkjer kommune. Hun er funnet i god behold.

– Hun vil få en helsesjekk. Vi takker nok en gang alle frivillige og profesjonelle aktører som har deltatt i søket – med godt resultat, skriver operasjonssentralen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon