William Barr. Foto: Chip Somodevilla/Pool via REUTERS
annonse
annonse

USAs justisminister William Barr mener Antifa er «bolsjeviker» som bruker fascistiske taktikker.

Barr mener også at Antifa bedriver en slags urban gerilja-krigføring hvor media feiler i å beskrive virkeligheten slik den er, skriver Daily Wire.

– Antifa infilterer demonstrasjoner hvor folk bruker sine sivile rettigheter ved First Amendment [retten til frie ytringer. red.anm] , og gjemmer seg bak disse. Det er der de opererer. De kaprer disse demonstrasjonene og fremprovoserer voldsbruk ved hjelp av et nettverk med personer som består av alt fra topp provokatører til slåsskjemper, sier Barr.

annonse

Justisministeren sier at Antifa er svært godt organiserte og at deres ekstreme holdninger og voldsbruk ikke blir korrekt dekket av media.

Les også: FN går ut med støtte til Antifa

Han fortsatte:

annonse

«Venstresiden ønsker makt fordi det er essensielt deres opplevelse av å være under guds nåde i deres sekulære religion. De ønsker å styre folks liv slik at de kan skape det perfekte samfunn for oss alle. Det er hva som driver dem. Trang etter makt like mye som Trumps valgseier byr dem imot.»

Terrorister som hater hvite menn

Også Rudy Giuliani, en av Trumps advokater, har gått ut i media og kalt Black Lives Matter for en terroristgruppe som hater hvite.

Den tidligere New York City ordføreren sammenlignet BLM med Antifa og sa at de begge opptrer som nasjonale terroristgrupperinger.

Han mente at BLM og andre liberale grupperinger hater hvite menn spesielt og ønsker å fjerne kjernefamilien, skriver RT.

– Dette er drapsmenn og folk som hater hvite. De hater hvite menn spesielt og ønsker å ødelegge kjernefamilien. De synes ikke fedre er nødvendig, sa Giuliani.

Giuliani ønsket å presisere at det var Black Lives Matter som gruppering han tok avstand fra og ikke saken i seg selv.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon