Faksimile fra Twitter.
annonse
annonse

Volden sitter løst blant venstreekstreme Antifa-sympatisører.

I sosiale medier florerer videoklipp fra Portland, av en mobb bestående av venstreekstreme tilhengere av Antifa og Black Lives Matter-bevegelsen, som terroriserer sitt lokalsamfunn. Det er særlig ett videoklipp som vekker avsky.

I det aktuelle klippet, som er lagt ut på Twitter, kan man se hvordan mobben sparker en mann, som tilsynelatende angripes fordi han er hvit, slik at han mister bevisstheten. Klippet har vekket sterk avsky og opprørthet i sosiale medier, ifølge Gateway Pundit.

annonse

Les også: Tidligere FpU-medlem hetses grovt etter å ha tvitret at BLM og Antifa er rasistiske

annonse

Ble kalt «nigger»

Offeret hadde forsøkt å kjøre gjennom Portland i sin bil, da han kom ut for en ulykke, og gikk ut av bilen, for han ble mishandlet og tvunget ned på bakken. Mens han lå nede, ble han sparket, og kalt «nigger», et rasistisk skjellsord som historisk er blitt benyttet om svarte mennesker.

Mannen ble mishandlet til blods, men politiet skal likevel ikke ha vært innblandet.

Kommentatoren Tim Pool har opplyst at offeret skal ha forsøkt å beskytte to kvinner, da mobben gikk til angrep på ham.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon