Senator Bernie Sanders fra Vermont understreket betydningen av høstens valg da han holdt tale på Demokratenes landsmøte mandag. Foto: Democratic National Convention via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Sanders oppfordrer alle til å stemme på Joe Biden, også de som før stemte på Trump.

Demokratenes landsmøte åpnet mandag og senator Bernie Sanders la ingenting imellom da han minnet alle om at demokratiet står på spill under høstens presidentvalg, skriver NTB.

– Vårt demokratis framtid står på spill, sa Sanders.

annonse

Også Michelle Obama ga den sittende presidenten det glatte lag.

– Trump har hatt mer enn nok tid på seg til å vise at han kan gjøre jobben, men det er tydelig at han har tatt seg vann over hodet, sa Obama i en følelsesladd tale som avsluttet første dag av Demokratenes digitale landsmøte.

– Hvis du tror at det ikke kan bli verre, stol på meg, det kan bli verre, og det blir verre hvis vi ikke foretar en endring i dette valget. Hvis vi skal ha noe som helst slags håp om å avslutte dette kaoset, må vi stemme på Joe Biden som om våre liv var avhengig av det, sa Obama som mener Donald Trump er helt blottet for empati.

annonse

Landsmøtet åpnet klokken 3 natt til tirsdag, norsk tid, og varte i to timer. Biden vil på fjerde og siste dag av landsmøtet takke ja til vervet som partiets presidentkandidat.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon