Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelsesnyhetene.

17:05 NTB skriver: En kvinne er sendt til Ullevål sykehus etter å ha blitt alvorlig skadd i en voldshendelse i Spydeberg. En mann i 40-årene er pågrepet, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 15.

annonse

Mannen ble pågrepet på stedet, ifølge politiet.


13:09 NTB skriver: Politiet har begjært en ukes varetektsfengsel for mannen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død i Sarpsborg. 27-åringen nekter straffskyld.

Mannen ble fremstilt for fengsling i Halden tingrett lørdag formiddag. Han er siktet for å ha hensatt jenta i hjelpeløs tilstand på et hotell i byen.

annonse

Politiet begjærte en ukes varetektsfengsling med brev- og besøksforbud på grunn av bevisforspillelse.

– Han har oppgitt en grunn for hvorfor han ikke erkjenner straffskyld og har avgitt en forklaring om det som har skjedd. Ut ifra det han sier, så mener han at han ikke har gjort noe galt. Han avviser at det er fare for bevisforspillelse fordi han vil samarbeide med politiet, sier mannens forsvarer, advokat Kristin Morch, til NTB.


11:49 NTB skriver: Fem personer er pågrepet etter et ran av en gullsmed i Trondheim. Ifølge politiet ble det brukt vold, men det er ikke kjent om noen er skadd.

– Fem personer er pågrepet i en bil i Malvik, tvitrer politiet i Trøndelag.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon