Peru er et av landene i Latin-Amerika der koronaviruset sprer seg raskest. Her står en kunde foran en bod dekket av plast på et gatemarked i hovedstaden Lima. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med løpende hendelsesnyheter. 

annonse

10.45: NTB skriver: Minst 13 personer er døde etter at politiet undersøkte en ulovlig fest i Peru. Mange ble trampet i hjel da de forsøkte å komme seg ut av barens eneste utgang.

Hendelsen skjedde i utkanten av hovedstaden Lima lørdag kveld.

120 personer hadde samlet seg på en bar i strid med koronatiltak som begrenser samlinger. Etter at politiet kom til stedet, forsøkte gjestene å flykte ut gjennom den eneste utgangen, og mange ble trampet i hjel.

annonse

03.41: NTB skriver: Politiet i Stavanger fikk en noe merkelig oppringning natt til søndag. En full mann ringte for å be dem ta vare på bilnøklene hans.

Mannen ringte politiet klokken 02.14 og ba om at en patrulje kom til ham for å ta fra ham bilnøklene, skriver Sørvest politidistrikt på Twitter.

En patrulje med tid til overs dro til innringeren på Bryne og ble møtt av en mann i oppblåsbar hatt som ga fra seg bilnøklene sine.


annonse

08.30: NTB skriver: Søket etter den savnede mannen i Glomma ved Årnes ble gjenopptatt i morgentimene søndag.

– Den gjenopptas i 8-tida søndag med båt sammen med brannvesenet i Nes. Det skal letes med båt langs begge sidene av elva, sier operasjonsleder Terje Marstad til Romerikes Blad søndag morgen.


03.48: NTB skriver: Politiet rykket natt til søndag ut til to bilbranner i Christoffer Hellums vei i Oslo.

Oslo politidistrikt tvitret at det brenner godt i de to bilene, og at det er mye røyk. Det er spredningsfare til en nærliggende garasje.

Beboere i området ble bedt om å lukke vinduene og holde seg innendørs.

annonse

06.09: NTB skriver:  Fyllekjøring både til lands og til vanns og fortvilte naboer som har klaget over festbråk, er fasiten når politiet oppsummerer natt til søndag.

I Trondheim melder politiet om at de også i natt har blitt nedringt av folk som klager på feststøy.

I hovedsak er det klager fra beboere i sentrumsnære bydeler. Politiet har 87 loggførte meldinger relatert til feststøy fra kl. 23.00 til 05.30 natt til søndag, skriver Trøndelag politidistrikt på Twitter.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon