Donald Trump. Foto: REUTERS/Joe Skipper
annonse
annonse

President Donald Trump gjorde narr av journalistene under pressekonferanse.

I forrige uke avholdt Demokratene sitt landsmøte der de nominerte Joe Biden som kandidat til å utfordre president Donald Trump i årets valg.

I Norge har mange reagert på den etablerte pressens dekning under landsmøte. Resett-redaktør Helge Lurås hevdet blant annet at NRK og de andre mediene har valgt side i hvem de støtter under presidentvalget, og skrev i en kommentar at «NRK mobiliserer bak Joe Biden».

annonse

Trollet journalister

I USA har det også vært mange gladsaker fra de venstreorienterte mediene som er i overtall. CNN, MNBC, New York Times, er noen av de største mediehusene og som mange mener er støttespillere for Demokratene.

På en pressekonferanse i helgen trollet president Trump mediene da han ønsket de velkommen.

annonse

– Det er godt å se alle sammen. Håper dere hadde en fantastisk helg på landsmøtet deres, sa Trump med et smil om munnen.

På twitter er det mange som storkoser seg over trollingen til Trump. Se reaksjoner under.

Mandag starter imidlertid landsmøtet for Trumps parti Republikanerne.

annonse

Det er usikkert om den etablerte pressen i Norge vil fokusere på det positive rundt landsmøtet, eller om de vil ha en negativ vinkling.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon