Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett med løpende hendelsesnyheter.


16:07 NTB: En ung mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt stukket med på kniv på Stovner i Oslo.

– En yngre mann er alvorlig skadd og er kjørt til Ullevål sykehus. Vi er på stedet og ser etter spor og avhører vitner, sier innsatsleder Kristoffer Bang i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth sier til VG at det har blitt sagt at alt fra én til tre personer skal ha løpt fra stedet i retning Haugenstua skole etter knivstikkingen. Han forteller videre at det er sprikende vitneobservasjoner.

Politiet har gått ut med beskrivelser av to personer. Den ene er beskrevet som en gutt/mann med langt skjegg og svart bag, den andre som en gutt/mann med hette over hodet.


16:14 NTB: En mann er fraktet med luftambulanse til sykehus etter å ha falt ned i en sjakt i forbindelse med arbeid i Fredrikstad, opplyser politiet.

annonse

Mannen ble sittende fast i sjakten, men nødetatene har fått ham løs og fraktet ham til sykehus.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent, opplyser Øst politidistrikt på Twitter.


09:00 NTB: En MC-fører er alvorlig skadd i en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en lastebil ved Kongsbergtunnelen.

Kollisjonen skjedde rett på utsiden av tunnelen på Gomsrud. Ulykkesanalysegruppen til Statens vegvesen er varslet og på vei. E134 er stengt på stedet i begge retninger.


02:03 NTB: Mannen som forsøkte å rane et apotek på Vettre i Asker mandag, er natt til tirsdag fortsatt på frifot. Mannen truet betjeningen med våpen, men ingen ble skadd.

Ifølge vitner er den mistenkte en slank mann med mørkt, grått hår. Han hadde bukser som var brettet opp til knærne og bar på en sort, liten sekk. Han løp fra åstedet, men politiet er usikre på hvilken retning.

annonse

– Gjerningsmannen er borte, men saken skal etterforskes. Vi får se om vi klarer å finne ut hvem dette er, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt.


02:01 NTB: En eldre mann omkom i en brann i en boligblokk på Tinnheia i Kristiansand mandag ettermiddag.

Mannen ble funnet i sengen sin. Hans pårørende er varslet, opplyser Agder politidistrikt. En kvinne som også bodde i leiligheten, ble sjekket for røykskader.


01:40 NTB: En mann er sendt til Ullevål sykehus med helikopter etter at en eldre personbil og en tankbil kolliderte på Langangenbrua på E18 i Porsgrunn mandag kveld.

Føreren av personbilen ble sittende fastklemt etter kollisjonen. Han ble frigjort og deretter fløyet til Ullevål sykehus i Oslo. Tilstanden hans skal være kritisk. Passasjeren er innlagt på sykehus i Tønsberg med det som ifølge politiet er alvorlige skader.

– En personbil med to voksne menn og en tankbil med én person om bord frontkolliderte, sier operasjonsleder Inge Landsrød i Sørøst politidistrikt


12:53 NTB: En mann er fløyet til sykehus i Harstad etter at en personbil kjørte av veien på E6 på Hamarøy i Nordland ved 22-tiden mandag kveld.

– Sjåføren var alene i bilen. Det er store materielle skader, bilen har blant annet tatt med seg et tre, sier operasjonsleder Mari Lillestø i Nordland politidistrikt.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon