Her blir en eldre kvinne truet med knytteneven. Foto: Skjermbilde twitter.
annonse
annonse

Sjokkerende videoer på sosiale medier der vanlige hvite personer blir truet av Black Lives Matter-aktivister skaper reaksjoner.

Flere videoer som er lagt ut både på Facebook og Twitter viser en  BLM-aktivister som er truende mot personer på restauranter og cafeer i Washington.

Ifølge Breitbart skal mobben ha krevd at restaurant-gjestene reiste en knyttene i været, og at hvis de ikke gjorde det så ville de blir stemplet som «rasister».

annonse

De skal også ha ropt at «hvit stillhet er vold». I en av videoene kan vi se at BLM-aktivistene stikke en knytteneve opp i ansiktet til en kvinne, uten å bry seg om «koronaregelen» som sier at folk skal holde en meter avstand.

Se video under.

annonse

Også på en annen restaurant i byen ble et ungt par oppsøkt av mobben av BLM-aktivister.

Paret ønsket ikke å reise knytteneven i været og ble skreket til av de truende aktivistene. En svart mann viste også fingeren til paret. Se video under.

BLM-aktivister har vært svært aktive i flere byer over hele USA. I enkelte byer har de samlet seg utenfor hus eid av hvite personer og krevd at de gir fra seg huset til svarte.

– Det blir verre

Black Lives Matter-aktivister har de siste ukene og månedene satt fyr på bygninger, plyndret og angrepet personer i opptøyer over hele USA.

annonse

Det vekket også sterke reaksjoner da en ung svart mann slo ned en 92 år gammel hvit dame midt på lyse dag. Black Lives Matter har uttalt at de må få lov til å plyndre og stjele nike-butikker slik at de slipper å være sulten. De kaller det «reperasjoner».

Tidligere førstedame Michelle Obama vekket også oppsikt da hun uttalte på demokratenes landsmøte at ting ville bli «mye verre». Flere tolket uttalelsene som en trussel.

Se video under.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon