Førstedame Melania Trump var hovedtaler på dag to av Republikanernes landsmøte. Talen ble holdt i Rosehagen ved Det hvite hus. Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Melania Trump var hovedtaler på dag to av Republikanernes landsmøte.

Melania Trump henvendte seg blant annet til amerikanske familier og sa at det beste håpet for fremtiden i USA er den sittende presidenten og førstedamens ektemann, Donald Trump, skriver NTB.

– I min mann har du en president som ikke slutter å kjempe for deg og din familie, sa førstedamen som selv er immigrant.

annonse

Hun snakket også om coronaviruset og dets effekt på landet.

– Den usynlige fienden covid-19 har feiet over vårt vakre land og påvirket oss alle. Mine tanker går til alle dem som har mistet sine nærmeste, sa hun.

Imidlertid mente hun at håpet ligger i Donald Trump.

annonse

–Min manns administrasjon gir seg ikke før det er en effektiv behandling eller vaksine som er tilgjengelig for alle, sa hun til en liten gruppe tilhørere i Rosehagen, blant dem hennes foreldre, presidenten selv, visepresident Mike Pence og hans kone Karen.

– Jeg vet at mange er urolige og føler seg hjelpeløse. Donald gir seg ikke før han har gjort det han kan for å ta vare på alle som er rammet av denne forferdelige pandemien, sa hun videre.

Trump selv brukte sin sendetid til å benåde en tidligere bankraner og overvar en seremoni for nye statsborgere.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon