- Resett - https://resett.no -

Siste: MC-fører til sykehus etter ulykke i Kvinesdal

Ambulanse. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med løpende hendelsesnyheter. 

15.49: NTB skriver: En motorsykkelfører er fløyet til sykehus i Stavanger etter en trafikkulykke på fylkesvei 42 i Kvinesdal. Skadeomfanget er ukjent.

Nødetatene fikk melding om ulykken som skal ha skjedd ved Selandsmonen klokka 14.22 torsdag ettermiddag.

Føreren er fløyet til sykehus for videre behandling, opplyser Agder politidistrikt på Twitter.

annonse

De opplyser videre at de jobber på stedet med å sikre spor og å innhente opplysninger som kan si noe om hendelsesforløpet. Bare ett kjøretøy var involvert i ulykken, ifølge politiet.


10.43: NTB skriver: En 27 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til seks års fengsel for besittelse av narkotika og våpen.

Retten mente at 27-åringen i utgangspunktet skulle dømmes til sju års fengsel, men fordi han hadde erkjent straffskyld fikk han en tilståelsesrabatt på 15 prosent – noe som satte dommen til seks år.


annonse

10.34: NTB skriver: En mann i 20-årene, som ble meldt savnet ved Fresvikbreen i Sogn torsdag, er funnet. Han har en bruddskade, men er ellers i god behold.

Mannen har knekt foten. Ellers er han i god behold, opplyser Vest politidistrikt [1].

Klatreren har overnattet i Tundalen ved breen, og har kommet seg ned til en vei, der han blir kjørt til legevakta.


10.33: NTB skriver:Personen som ble funnet død i vannet i en kulp ved Månåfossen i Gjesdal i Rogaland forrige uke, var en savnet kvinne.

– Det var den savnede kvinnen Elzbieta Arleta Parsza som ble funnet ved Månafossen 2. august. Hun ble sist sett da hun gikk tur i området 1. august, skriver Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Navnet frigis i samråd med kvinnens pårørende.


04.19: NTB skriver: Australske Brenton Tarrant, som sto bak moskéangrepene på New Zealand i fjor, er dømt til livstid uten mulighet til prøveløslatelse.

Tarrant ble idømt den strengest mulige straffen på 29 år, og det er første gang det skjer i New Zealand

Tarrant nektet å forsvare seg under den fire dagen lange rettssaken om straffeutmålingen som ble avsluttet torsdag.

annonse

06.00: NTB skriver: En mann i 60-årene er fløyet til sykehus i Hammerfest etter han måtte gå i livbåt da båten hans begynte å brenne natt til torsdag.

Politiet i Finnmark varslet om hendelsen utenfor Magerøya klokka 5.47 torsdag morgen. Mannen er fløyet til sykehuset for en sjekk.


03.37: NTB skriver: Det er registrert 50 nye tilfeller av koronasmitte i Norge det siste døgnet. I alt har 10.504 personer nå fått påvist koronasmitte i Norge.

Økningen er noe mindre enn tirsdag, da det ble registrert 59 nye smittetilfeller. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet (FHI) ved midnatt natt til onsdag.


02.56: NTB skriver: En marinegast etterforskes for ildspåsettelse etter storbrannen som oppsto om bord krigsskipet USS Bonhomme Richard i juli, ifølge kilder i marinen.

Brannen var en av de verste skipsbrannene marinen har opplevd i senere år, og etterforskningen har konsentrert seg om en marinegast fra skipet, opplyser kilder i marinen til The New York Times [2].

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474