Mange ble angrepet under SIAN-markering i Oslo. Foto: NTB scanpix
annonse
annonse

Flere kvinner skal ha blitt angrepet av sinte menn med innvandrerbakgrunn i Oslo i forbindelse med SIANs markering utenfor stortinget.

Ifølge Dagbladet skal en 33 år gammel kvinne ha blitt angrepet av en gjeng rasende menn som slo henne og kalte henne «jævla hore». Mennene skal ha blitt provosert da hun ba de slutte å kaste gjenstander på politihestene i byen.

Les også: Her flykter Oslopolitiet fra innvandrerungdom som hånler og kaster gjenstander

annonse

Liten og skjør kvinne

NRK har snakket med et øyevitne som forteller at hun så en ungdomsgjeng gå løs på den norske kvinnen utenfor Espresso House kaffebar.

– De var ekstremt aggressive. En kvinne sa noe, og de angrep henne og slo henne. Samtidig prøvde de å knuse vinduene. Jeg ringte politiet, men det ble oppløst før de kom, sa øynvitnet til NRK.

Ifølge Dagbladet er kvinnen en «liten og skjør person».

Filter Nyheter skal ha vært tilstede og filmet voldshendelsen. I video under kan vi se menn med innvandrerbakgrunn omringe og angripe kvinnen.

Sparket ned 

Både i Dagbladet og NRK blir de voldelige personene omtalt som «motdemonstranter».

Men det var ikke bare denne kvinnen som ble angrepet i helgen. Også SIAN-profil Anna Bråten ble sparket ned av en mann med innvandrerbakgrunn. Mannen skal ha tatt seg forbi politisperringene og angrepet Bråten i det hun rev ut sider av koranen.

annonse

Ifølge politiet ble 29 personer innbrakt av politiet i forbindelse med demonstrasjonen lørdag. Politiet måtte også avbryte SIANs markering tidligere enn planlagt ettersom det var fare for liv og helse.

Etter at SIANs markering var over begynte menn med innvandrerbakgrunn å angripe politiet. Flere politibiler ble knust i det de prøvde å rømme ut av sentrum.

Se video under.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon