Venstre: Trump vinker til tusenvis av tilhengere som har møtt opp for å høre han tale. Høyre: Ingen Joe Biden supportere å se utenfor kirken der Biden holdt tale. Skjermbilde twitter, MANDEL NGAN / AFP.
annonse
annonse

Flere tusen mennesker ville høre på Donald Trump i Pennsylvania. Samtidig ble det en pinlig affære for presidentutfordrer Joe Biden i Kenosha, der kun journalister møtte opp.

– Hvor er støtten til Joe Biden, var det mange som spurte på Twitter, etter at det ble lagt ut flere videoer som viste en folketom by da 78-åringen talte i Kenosha.

annonse

En person hadde imidlertid møtt opp med en plakat med påskriften «Uncle Joe». Men det er usikkert om denne personen var der for å trolle eller støtte 78-åringen.

annonse

Bare noen dager i forveien besøkte Donald Trump den samme byen, og ble møtt av et hundretalls supportere.

 

I Pennsylvania var det derimot smekkfullt av Trump-tilhengere. Flere tusen mennesker møtte opp på en lokal flyplass for å høre presidenten tale.

Men kun noen få hundre fikk slippe inn på grunn av Pennsylvanias strenge coronaregler. På utsiden samlet flere tusen mennesker seg for å se talen via storskjerm.

annonse

 

– Flere tusen Trump-supportere er på vei til flyplassen for å høre presidenten snakke. Noen hadde til og med ventet i over ett døgn, skrev CBS Pennsylvania.

Flere videoer av det massive oppmøtet kan du se under.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon