Demokratenes presidentkandidat Joe Biden og hans makker Kamala Harris sliter med vold i sine rekker. Arkivbilde. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Nå går Demokratene til og med løs på barn.

Han var bare ute og syklet, tolvåringen som hadde et Trump-merke på doningen sin.

Da kom en kvinnelig mopedist kjørende forbi, fikk øye på merket, og foretok en u-sving for å konfrontere gutten med hans støtte til USAs president Donald Trump.

annonse

Først skjelte hun ut tolvåringen, mens hun forsøkte å stjele Trump-merket.

Les også: Trump fosser frem – Demokratene går amok på Twitter: – Trump er slem! Trump kan ikke sykle!

Da dette ikke lykkes, klorte og slo hun gutten, som skal ha blitt tildelt fire til fem knyttneveslag i bakhodet og på armene.

annonse

Voldsutøveren, som nå etterlyses av politiet i Colorado, beskrives som en hvit kvinne i slutten av tjueårene eller tidlig i trettiårene, skriver Denver Post.

Politiet gikk ikke ut med gjerningskvinnens partipolitiske preferanser, men det kan antas at vedkommende vil stemme på Joe Biden.

Les også: Joe Biden påstår at president Trump oppfordrer til vold

Det er ikke første gang Demokratenes kvinnelige velgere angriper de forsvarsløse. Forrige måned ble en sjuåring frastjålet MAGA-capsen sin (jf. Trumps slagord «Make America Great Again») av to voksne kvinner.

Demokratene nektet å fordømme Antifa-vold under høring i Senatet – amper stemning

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon