- Resett - https://resett.no -

Tucker Carlson avkler hykleriet: Hør CNN-sjefen Jeff Zucker som gir «råd» til Donald Trump

Tucker Carlson er Fox News mest populære programleder [1]. I dette innslaget spiller han av en samtale mellom CNNs direktør Jeff Zucker og Trumps daværende advokat Michael Cohen. Dette «forteller mye om hvordan ting fungerer i media og politikk,» sier Tucker.

Det er CNN som arrangerer debatten mellom de republikanske kandidatene i 2016, men likevel gir Zucker råd til Cohen om hvordan Trump bør håndtere det. Han planlegger også å gi Trump et eget show på CNN, sier han.

Les også: Truer Fox-programleder med annonseboikott – men han lar seg ikke skremme [2]

annonse

CNN er kanalen som senere har gjort alt for å sverte Trump, ifølge Carlson. Cohen ble dømt for skatteundragelser i 2018 og er nå ute med en bok om sin tid med Trump. Trump-kampanjen har kalt den løgnaktig og motivert av hevn.

CNN skal intervjue Cohen om boken snart, men ikke vent et eneste kritisk spørsmål, spår Tucker Carlson.

New Audio: CNN chief Jeff Zucker cozies up to Michael Cohen [3]

The relationship between Jeff Zucker and Michael Cohen tells you a lot about how things actually work in media and politics. #FoxNews #Tucker Subscribe to Fo…

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474