Per Sandberg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Per Sandberg har meldt seg ut av Fremskrittspartiet og inn i partiet Liberalistene.

Den tidligere Frp-nestlederen og statsråden gjorde beslutningen kjent i en tale til Liberalistenes landsmøte søndag. Dette melder Dagbladet.

– Liberalistenes stemme trengs i norsk politikk, sier Sandberg.

annonse

Les også: Liberalistene utestenges fra skoledebatter flere steder i landet

– Sandberg er en ressurs som vil tilføre oss som relativt nytt og for mange ukjent parti nyttig kunnskap og være en døråpner som vi bare har kunnet drømme om. Jeg er sikker på at han kan bistå med å ta Liberalistene til et helt nytt nivå og gjøre oss langt mer synlige og relevante enn vi har vært hittil, sier Skjæveland i en pressemelding.

Liberalistene har som sitt viktigste politiske prosjekt oppnå en trygg hverdag, økt velstand og større mangfold gjennom beskyttelse av individuelle rettigheter, skriver partiet på sine hjemmesider. I praktisk politikk går partiet inn for å fjerne velferdsstaten, og innføre fri innvandring. Partiet ønsker en såkalt nattvekterstat, som kun tar seg av politi, forsvar og rettsvesen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon